рудно се гледат растения в къщи, все пак те са оцелели и

...
рудно се гледат растения в къщи, все пак те са оцелели и
Коментари Харесай

Колкото и да опитвате, няма да можете да убиете тези 6 растения!

рудно се гледат растения в къщи, въпреки всичко те са оживели и еволюирали, с цел да се приспособяват в средата на природата, а не измежду електроника и мебели. Ето 6 растения, които са доста сложни за ликвидиране и по този начин са идеални за всеки, който не се сеща да полива постоянно. Всички те могат да оцелеят до цялостен месец без да ги поливате, а множеството не са капризни на слънчева светлина, написа Obekti.bg, базирайки се на Science Alert.
1. Драцена Джанет Крейг – понася доста добре мрака и неналичието на светлина
2. Разгърната бокарнея – вирее в сухи и сурови условия. Не е токсично за домашните ви любимци

3. Палма “Опашката на Понито” - с толкоз огромен дънер може да се ресурси с вода за доста време. След като го полеете най-малко един път, несъмнено.

4.Змийско Цвете – или “езикът на тъщата”, пораства прелестно в пустинята и съхранява водата в листата си. Ако пръстта му е влажна - не го поливайте!

5. Кактус – единственото растение в листата ни, което се нуждае от слънчево място в дома ви. Но по тази причина пък може да го поливате единствено един път в месеца.

6. Аспидистра или фамилно благополучие – донесено от Тайван и Япония това цвете е еволюирало по този начин, че да се приспособява към на практика всеки климат
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР